Profiel
   
 
ICT heeft in de afgelopen decennia laten zien dat snelle technologische ontwikkelingen niet geringe zowel organisatorische maar ook maatschappelijke veranderingen heeft teweeggebracht ... en nog zal brengen !! Organisaties hebben de uitdaging om hier telkens op gepaste wijze in mee te gaan. Immers de combinatie van een jarenlang opgebouwde 'cultuur' en benodigde 'veranderingen' is voor iedere onderneming geen eenvoudige opgave om dit toekomstgericht te managen. Bovendien is de verander 'kennis' niet altijd binnen de organisatie zelf beschikbaar. Organisaties benaderen daarom externe partijen om hen voor korte of langere tijd zowel op operationeel als strategisch niveau hierin te begeleiden.

ICT is en blijft ... een revolutionair verandertijdperk van technologieŽn, informatie voorzieningen en digitale ontwikkelingen voor een generatie die eerst nog 'niets' maar nu 'alles' lijkt te hebben op dit gebied.

Samen met een netwerk van betrokken professionals levert Com+ voor onze klanten een onafhankelijk adviserende en dienstverlenende maar betrokken (verander)rol ten behoeve van uw ICT voorzieningen en organisatie. Dit zowel in de profit als in de non-profit sector.

 

Immers, wat kunnen wij anders ? Wij zijn ermee opgegroeid !